2018 plakat – kilder Arkivernes dag

Arkivernes dag er en landsdækkende begivenhed, hvor arkiverne inviterer befolkningen ind for at se, hvad vi kan. Åbent hus-dagen bliver på mange arkiver suppleret med udstilling, foredrag eller andre aktiviteter.

Nogle år er der et fælles landsdækkende tema, eller endda fælles nordisk, mens det andre år er frit. Kærlighed, Idræt og Klima er nogle af de temaer, der har været i spil til arrangementet.

Arkivernes dag finder sted den anden lørdag i november.

 

Arkivernes Dag 2018

lørdag den 10. november

Aktiviteter Arkivers Dag 2018

Emnet for Arkivernes Dag er frit.

Årets plakat er udsprunget af Arkibas projektet: kildeviser, der går i luften inden årets udgang.

Hent selv årets plakat og print den fra en alm. pdf.fil eller download den i publisher, udskift f.eks. billeder og tekst og tilføj forskellige praktiske oplysninger om arkivets aktivitet, tid og sted nederst på plakaten.

Plakaten kan også rekvireres gratis i SLA’s sekretariat på mail: eller tlf. 7584 0898.

Version pdf til print: 2018 plakat – kilder

Version publisher til redigering:  2018 plakat – kilder

 

Lokal annoncering og omtale af Arkivernes Dag er vigtig. Ofte bringer lokale uge- og tilbudsaviser omtale omkostningsfrit, blot de modtager færdigskrevet stof.
2018 tips til god pressekontakt, Ark. Dag

Orientering om arkivets arrangement bedes også sendt til SLA, der holder en national liste om Arkivernes Dag her på siden opdateret. Dertil er det også gratis at lægge arrangementerne på KultuNaut (Danmarks største elektroniske kulturkalender).

Og når Arkivernes Dag 2018 er vel overstået, udsender sekretariatet en kort mail med et link. hvor antal besøgende på Arkivernes Dag skal registreres
– på forhånd TAK.