Forside 5 Råd og Vejledning 5 Kulturstatistik

Hvert år i første kvartal indhenter SLA i samarbejde med ODA statistik om arkivernes samlinger, besøgende, henvendelser og medarbejdere i det forgangne år. De indberettede tal bringes herefter på Danmarks statistiks hjemmeside og i Statistikbanken.

Indberetning til kulturstatistik 2020

Det er nu muligt at indberette til kulturstatistikken for 2020. Der er den 7. januar 2021 udsendt mail med link til statistikken til alle arkiver. Har I ikke modtaget mailen, så tjek først jeres spammappe eller alternative indbakker afhængigt af jeres mailsystem. Benytter du Outlook 365, så tjek i den del af indbakken, som hedder Andre. Benytter I gmail, så tjek de øvrige indbakker: Promoveringer, Fora etc. Hvis I fortsat ikke mener, at have modtaget mailen, så kontakt Berit på eller på 75 84 08 98.

Der er åben for indberetninger indtil den 16. april 2021. Vi har brug for, at alle deltager. Husk, et kvalificeret skøn er bedre end ingenting – også i de tilfælde, hvor man ikke har helt præcise tal.

Hvis I har brug for at se alle spørgsmålene inden i påbegynder indberetningen, så kan I hente en pdf-fil af dem her: Spørgeskema kulturstatistik 2020.

BEMÆRK, DET ER KUN MULIGT AT INDBERETTE ONLINE.

Tidligere indberettede tal