I eftermiddag kl. 16.00 lægger vi en ny version af Arkibas og arkiv.dk i drift. I den forbindelse vil systemet være nede i 5-10 min. Sørg derfor for at gemme jeres arbejde, inden systemerne lukker ned.

Den nye version løser nedenstående fejl, som er fundet i systemerne.

Fejl på Arkibas

  • Fejl ved mouseover på fotografer: Det er ikke muligt at få vist yderligere oplysninger om en fotograf, når man holder markøren over fotograffeltet.
  • Ved upload af store pdf-filer over 30 MB bliver disse ikke indekseret og dermed søgbare i Arkibas og på arkiv.dk.
  • Fejl på journalsøgning: Hvis man får et søgeresultat på 3 sider, og klikker sig ind på en af journalerne på side 2 af søgningen og derefter tilbage til søgeresultatet igen, så havner man konsekvent på side 1. Hvis man i stedet ændrer til Vis 100 resultater, så vender man alligevel tilbage til at få vist 30 søgeresultater (selv om der stadig står Vis 100 resultater), og man ryger igen til side 1, selv om den post, man kom fra, er på side 2.

Fejl på arkiv.dk

  • Fejl ved søgning på ordkombination med & på arkiv.dk: Søgning hvor & indgår mellem to ord f.eks. Hansen & Jensen giver problemer med visning af søgeresultater på arkiv.dk: Når man bladre til side to i søgeresultatet, så sletter den en del af søgestrengen, så der kun står Hansen, og giver et helt andet søgeresultat.
  • Fejl i udfoldning af indholdsblokke på arkiv.dk: Hvis man folder indholdsblokkene ud enkeltvis, og der kommer et antal niveau 2 blokke efter en niveau 3 blok, så vises disse niveau 2 og evt. niveau 3 blokke ikke. Hvis man folder alt ud. Vises alting korrekt.

Fejl på demo.arkiv.dk

  • Mails sendt via kontaktformularen på demo.arkiv.dk sendes ikke ud til den mailadresse, som arkivet har angivet i kontaktfeltet under arkivadministration -> arkivindstillinger.