Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst – Arkibas: Øvet

25. oktober 2021 10:00 16:00

Pris
kr. 300 for medlemmer af SLA og ODA, kr. 500 for andre – Prisen er inkl. fuld forplejning

På kurset vil vi repetere arbejdet med journaler, arkivfonde, enkelte billeder, billedserier og albums med særlig vægt på nogle af de mere avancerede funktioner. Herudover vil det være muligt at arbejde med opgaver inden for registreringstyperne lyd, film, kort, emnesamlinger, plakater og grafik, bøger og brug af kildeviseren efter ønske fra kursisterne. Har I behov for gennemgang af andre registreringstyper, end de her nævnte, så hører vi gerne fra jer i god tid inden kurset.

Alle kursister får deres egen PC at arbejde ved. Registreringerne gennemgås systematisk i et tempo, hvor alle kan følge med.

Kurset henvender sig til personer, som er rutineret brugere af Arkibas, og som tidligere har gennemgået minimum ét eller flere grundkurser.

Underviser: Else Gade Gyldenkærne, Faxe Kommunes Arkiver

Praktisk information

Der arbejdes i eget arkiv på demobasen https://arkibas5demo.arkibas.dk. Man skal derfor på forhånd have sikret sig, at man er oprettet som bruger på demobasen, og at man kan logge ind, så vi ikke skal bruge undervisningstid på dette.

Er du ikke oprettet på demobasen, så kontakt arkivets Arkibas-administrator. Hvis Arkibas-administratoren har problemer med at logge på demobasen, så kontakt Dorthe Søborg Skriver på eller på 76 40 13 80.

Fri parkering ved kursusstedet.

Detaljer

Dato:
25. oktober 2021
Tidspunkt:
10:00 – 16:00

Arrangør

Sammenslutningen af Lokalarkiver

Sammenslutningen af Lokalarkiver

Dette arrangement er desværre blevet aflyst.