Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Arkibas øvet

26. oktober 2020 10:00 16:00

På kurset vil vi repetere arbejdet med journaler, arkivfonde, enkelte billeder, billedserier og albums med særlig vægt på nogle af de mere avancerede funktioner. Herudover vil det være muligt at arbejde med opgaver inden for registreringstyperne lyd, film, kort, emnesamlinger, plakater og grafik, bøger og brug af kildeviseren efter ønske fra kursisterne. Har I behov for gennemgang af andre registreringstyper, end de her nævnte, så hører vi gerne fra jer i god tid inden kurset.

Alle kursister får deres egen PC at arbejde ved. Registreringerne gennemgås systematisk i et tempo, hvor alle kan følge med.

Kurset henvender sig til personer, som er rutineret brugere af Arkibas, og som tidligere har gennemgået minimum ét eller flere grundkurser.

 

Underviser: Else Gade Gyldenkærne, Faxe Kommunes Arkiver

 

Praktisk information

Der arbejdes i eget arkiv på demobasen https://arkibas5demo.arkibas.dk. Man skal derfor på forhånd have sikret sig, at man er oprettet som bruger på demobasen, og at man kan logge ind, så vi ikke skal bruge undervisningstid på dette.

Er du ikke oprettet på demobasen, så kontakt arkivets Arkibas-administrator. Hvis Arkibas-administratoren har problemer med at logge på demobasen, så kontakt Dorthe Søborg Skriver på eller på 76 40 13 80.

Fri parkering ved kursusstedet.

Pris: kr. 300 for medlemmer af SLA og ODA, kr. 500 for andre

Prisen er inkl. fuld forplejning.

Detaljer

Dato:
26. oktober
Tidspunkt:
10:00 – 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Sammenslutningen af Lokalarkiver
Telefon:
75 84 08 98
E-mail:
Hjemmeside:
www.danskearkiver.dk
Tilmeldte: 10 / 10

Der er desværre ikke flere ledige pladser, men du kan skrive dig op på ventelisten og automatisk blive tilmeldt, hvis der kommer en ledig plads.

Tilmeld til ventelist


Udfyld nedenstående felter afhængig af den valgte faktureringsmåde
Tribe Loading Animation Image

Frameld dig dette arrangement