Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arkibas: Grundkursus Billeder

26. januar 10:00 16:00

Pris
kr. 150 for medlemmer af Sydvestjyske Arkiver, kr. 300 for andre

På kurset vil den grundlæggende funktionalitet og brugergrænsefladen i Arkibas blive gennemgået. Vi skal på dette kursus arbejde med indkomstjournaler, enkelte billeder, billedserier og albums, henvisninger, relationer og søgning.

Alle kursister får deres egen PC at arbejde ved. Registreringerne gennemgås systematisk i et tempo, hvor alle kan følge med.

Kurset henvender sig primært til personer, som aldrig har arbejdet med programmet før eller personer, som har et grundlæggende kendskab til programmet på begynderniveau.
Deltagerne forventes at have IT-kendskab på brugerniveau. Det vil være en fordel, hvis man har et grundlæggende kendskab til arkiv- og registreringsprincipperne f.eks. ved at have gennemgået modul 2 og 3 i arkivuddannelsen.

Underviser: Mette Guldberg, Sydvestjyske Arkiver

Praktisk information

Max deltagerantal: 10
Medlemmer af Sydvestjyske Arkiver har fortrinsret til kurset.
Tilmelding og oplysning om ledige pladser efter den 18. januar på

Der arbejdes i eget arkiv på demobasen https://arkibas5demo.arkibas.dk. Man skal derfor på forhånd have sikret sig, at man er oprettet som bruger på demobasen, og at man kan logge ind, så vi ikke skal bruge undervisningstid på dette.

Er du ikke oprettet på demobasen, så kontakt arkivets Arkibas-administrator. Hvis Arkibas-administratoren har problemer med at logge på demobasen, så kontakt Dorthe Søborg Skriver på eller på 76 40 13 80.

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
10:00 – 16:00

Arrangør

Sydvestjyske Arkiver

Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Torvegade 47
Esbjerg, 6700
+ Google Maps