Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arkibas: Grundkursus Billeder

25. oktober 2022 10:00 16:00

Pris
kr. 300 for medlemmer af SLA og ODA, kr. 500 for andre – Prisen er inkl. fuld forplejning

På kurset vil den grundlæggende funktionalitet og brugergrænsefladen i Arkibas blive gennemgået. Vi skal på dette kursus arbejde med indkomstjournaler, enkelte billeder, billedserier og albums, henvisninger, relationer og søgning.

Alle kursister får deres egen PC at arbejde ved. Registreringerne gennemgås systematisk i et tempo, hvor alle kan følge med.

Kurset henvender sig primært til personer, som aldrig har arbejdet med programmet før eller personer, som har et grundlæggende kendskab til programmet på begynderniveau.
Deltagerne forventes at have IT-kendskab på brugerniveau. Det vil være en fordel, hvis man har et grundlæggende kendskab til arkiv- og registreringsprincipperne f.eks. ved at have gennemgået modul 2 og 3 i arkivuddannelsen.

Underviser: Henning Sørensen, Dragør Lokalarkiv

Praktisk information

Der arbejdes i eget arkiv på demobasen https://arkibas5demo.arkibas.dk. Man skal derfor på forhånd have sikret sig, at man er oprettet som bruger på demobasen, og at man kan logge ind, så vi ikke skal bruge undervisningstid på dette.

Er du ikke oprettet på demobasen, så kontakt arkivets Arkibas-administrator. Hvis Arkibas-administratoren har problemer med at logge på demobasen, så kontakt Dorthe Søborg Skriver på eller på 76 40 13 80.

Fri parkering ved kursusstedet.

Detaljer

Dato:
25. oktober 2022
Tidspunkt:
10:00 – 16:00

Arrangør

Sammenslutningen af Lokalarkiver
Phone
75 84 08 98
Email
Website
Se Arrangør hjemmeside

Sammenslutningen af Lokalarkiver

Andkærvej 19
Vejle, 7100
+ Google Maps
Tilmeldte: 8 / 10

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette kursus.