Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arkibas: Administrator – Aflyst

7. september 2021 10:00 16:00

Pris
kr. 300 for medlemmer af SLA og ODA, kr. 500 for andre – Prisen er inkl. fuld forplejning

På kurset vil vi gennemgå alle funktionaliteterne i administrationsdelen af Arkibas og andre mere avancerede funktionaliteter.

Alle kursister får deres egen PC at arbejde ved. Registreringerne gennemgås systematisk i et tempo, hvor alle kan følge med.

Kurset henvender sig til personer, som skal være administrator på programmet. Det er en forudsætning, at man har gennemgået minimum et grundkursus og / eller at man har erfaring med at arbejde med programmet.
Deltagerne forventes at have IT-kendskab på brugerniveau. Det vil være en fordel, hvis man har et grundlæggende kendskab til arkiv- og registreringsprincipperne f.eks. ved at have gennemgået modul 2 og 3 i arkivuddannelsen.

Underviser: Henning Sørensen, Dragør Lokalarkiv

Praktisk information

Der arbejdes i eget arkiv på demobasen https://arkibas5demo.arkibas.dk. Man skal derfor på forhånd have sikret sig, at man er oprettet som bruger på demobasen, og at man kan logge ind, så vi ikke skal bruge undervisningstid på dette.

Er du ikke oprettet på demobasen, så kontakt arkivets Arkibas-administrator. Hvis Arkibas-administratoren har problemer med at logge på demobasen, så kontakt Dorthe Søborg Skriver på eller på 76 40 13 80.

Fri parkering ved kursusstedet.

Detaljer

Dato:
7. september 2021
Tidspunkt:
10:00 – 16:00

Arrangør

Sammenslutningen af Lokalarkiver
Telefon:
75 84 08 98
E-mail:
Hjemmeside:
Se Arrangør hjemmeside

Sammenslutningen af Lokalarkiver

Andkærvej 19
Vejle, 7100
+ Google Maps

Dette arrangement er desværre blevet aflyst.