Topbillede SLA
 
Forside > Nyheder > Rigtig god sommernyhed 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Rigtig god sommernyhed
Kære Arkiver

Det er en store glæde for os her på tærsklen til sommerferie, at kunne fortælle jer, at Den A.P. Møllerske Støttefond har bevilliget kr. 2,5 mio. til den fortsatte udvikling af Arkibas og Arkiv.dk.

Hele udviklingsprojektet er budgetteret til kr. 3.768.660, og heraf finansierer arkiverne i fællesskab selv en tredjedel af beløbet igennem Arkibas og SLA - og donationen fra Den A.P. Møllerske Støttefond den resterende del.
Udviklingsarbejdet begynder til september, og vi vil allerede i løbet af efteråret kunne lancere de første nye funktioner. Hovedparten af arbejdet vil komme til at ligge i foråret 2018 og til dels i efteråret 2018.

Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med arbejdet og vil til august komme med en mere detaljeret plan for udviklingsarbejdet.

Vi har lavet en pressemeddelelse med et tilhørende faktaark, som I er meget velkommen til at benytte til at promovere nyheden lokalt. I må også meget gerne tilpasse pressemeddelelsen, så den får et mere lokalt tilsnit, som passer til netop jeres arkivs forhold.
Jeg vedhæfter pressemeddelelse og faktaark sammen med billeder med tilhørende tekst, som kan benyttes sammen med pressemeddelelsen. Materialet kan også findes på SLA's hjemmeside.

Arkibas ønsker alle en rigtig god sommer.

Pressemeddelelse
 Fakta Arkibas og Arkiv.DK
 Billedtekster
 
 
 
 
  
 

 
 

   
             
Sammenslutningen af Lokalarkiver | Andkærvej 19, 7100 Vejle | Telefon: 75 84 08 98 | E-mail: sla@lokalarkiver.dk
Powered by Athena CMS