Topbillede SLA
 
Forside > Nyheder > Nedetid på Arkibas 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Nedetid på Arkibas
Kære Arkiver

Nedetid på Arkibas
Arkibas-bestyrelsen har besluttet at flytte Arkibas og Arkiv.dk til et andet hostingfirma, hvor vi kan få mere kraft på serverne. Flytning betyder, at vi bliver nødt til at lukke helt ned for Arkibas i nogle timer imens alle programmer og data bliver flyttet.

Denne flytning er planlagt til at finde sted fredag den 18. marts. Her lukker vi al adgang til Arkibas fra kl. 9.00, og vi forventer at være færdige senest kl. 15.00. Det er kun Arkibas, som er påvirket af flytningen. Arkiv.dk vil være tilgængelig hele fredagen.

Arkibas og Window10
Windows 10 har nu været tilgængelig for fri download siden juli 2015, og mange arkiver har allerede opgraderet deres computere. Der er ingen problemer med at afvikle Arkibas på Windows 10, og såfremt I planlægger at opgradere jeres computere til Windows 10, så vær opmærksom på, at dette kun kan gøres gratis frem til 29. juli 2016.

Arkibas-vejledninger
I løbet af vinteren har vi arbejdet på en ny hjemmeside med vejledninger til Arkibas. Denne side er nu lige ved at være færdig, og vil blive præsenteret og gå officielt i luften til SLA's kredsmøde den 30. april.
   
             
Sammenslutningen af Lokalarkiver | Andkærvej 19, 7100 Vejle | Telefon: 75 84 08 98 | E-mail: sla@lokalarkiver.dk
Powered by Athena CMS