Topbillede SLA
 
Forside > Nyheder > Nyt fra Arkibas 17. juni 2015 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Nyt fra Arkibas 17. juni 2015
Kære Arkiver

Arkibasbestyrelsen har besluttet, at Arkibas4 lukker og slukker definitiv med udgangen af 3. kvartal – altså den 1. oktober 2015.
Den primære begrundelse for at lukke for Arkibas4-serverne er, at det er temmelig dyrt, at holde serveren kørende på trods af, at vi i løbet af foråret fik skruet ned for ressourcerne på serveren, og vi mener, at det vil være bedre at kanalisere disse penge over til udvikling af Arkibas5.
Hvis I fortsat benytter Arkibas4 til at tjekke op på gamle registreringer, så har I altså frem til 1. oktober til dette arbejde. Herefter vil vi kunne levere udtræk af de gamle Arkibas4-data mod betaling.

I kan læse mere om Arkibas4-serverens lukning og udviklingsarbejdet med Arkibas5 i det nummer af OmSLAget, som netop nu er på vej ud til arkiverne. OmSLAget kan også læses online på danskearkiver.dk.

Vi har netop opslået nye kurser for efteråret. Se de aktuelle Arkibaskurser på www.danskearkiver.dk/index.asp?id=279, samt de aktuelle WordPress- og billedscanningskurser på www.danskearkiver.dk/index.asp?id=386.

Kontoret holder ferielukket fra den 20. juli til den 11. august.

Arkibas ønsker en god og forhåbentlig varm og solrig sommer til alle.
   
             
Sammenslutningen af Lokalarkiver | Andkærvej 19, 7100 Vejle | Telefon: 75 84 08 98 | E-mail: sla@lokalarkiver.dk
Powered by Athena CMS